Arnie dolt fans in Hollywood

By  |  0 Comments

Hoe promoot je een nieuwe film én steun je een goed doel? Arnold Schwarzenegger doet het door verkleed als Terminator de straat op te gaan in Hollywood en nietsvermoedende bezoekers van Madame Tussauds de stuipen op het lijf te jagen.

Arnold Schwarzenegger is niet bepaald de meest serieuze acteur die in Hollywood rondloopt, hoewel hij door zijn Oostenrijkse accent wel vaak nogal nors overkomt. Dat hij humor heeft bewijst hij door in de aanloop naar de nieuwe Terminator-film Terminator: Genisys toe kwistig met one-liners uit de legendarische (docht zwalkende) franchise te strooien op Hollywood Boulevard en door bezoekers van ‘s werelds meest bekende wassenbeeldenmuseum de stuipen op het lijf je jagen door daar als beeld tot leven te komen. Dit alles tot groot vermaak van de omstanders, maar ook om een goed doel te steunen.

Onderwijl is het afwachten welke kant de nieuwe film op zal gaan. De franchise is na het succesvolle tweede deel uit 1992 nogal ontspoord en heeft een ratjetoe aan vervolgfilms en een maar matig ontvangen tv-serie opgeleverd. Terminator: Genisys lijkt op basis van de diverse trailers vooral een herhaling van zetten. Maar geestelijk vader James Cameron is ineens in e promotionele machine gesprongen, terwijl hij niets met de film van doen heeft. En hij noemt het in commentaar ‘de eigenlijke derde film in de reeks’, waarmee hij eigenhandig alle andere delen en de tv-serie op een zijspoor zet. Let op, onderstaand fragment geeft tussen de quotes van cameron aardig wat spoilers weg.

Terminator: Genisys draait vanaf 9 juli aanstaande in de Nederlandse bioscoop.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>