Batman vs. Robin trailer online

By  |  0 Comments

DC Entertainment en Warner Bros. Animation hebben de eerste trailer vrijgegeven van Batman vs. Robin, de nieuwe ‘straight to dvd’ Animated Movie uit het DC universum. De film lijkt geïnspireerd door de Court Of The Owls comics.

De strijd tussen Bruce Wayne en zijn recalcitrante zoon Damian is er niet eentje die direct in genoemde stripserie te vinden was. Wel kan je stellen dat de DC tekenfilms nu ook onderling steeds meer een eigen universum vormen. De film sluit wel naadloos aan op de Son of Batman-release. Niet alleen dat, ook Justice League: War en het 11 februari verschijnende Justice League: Throne of Atlantis zijn onderdeel van dit grotere geheel. Onderstaande trailer is dan ook aanwezig op de dvd van laatstgenoemde titel.

De stemmen van Batman, Robin en butler Alfred worden net als in de andere films verzorgd door Jason O’Mara, Sean Maher en David McCallum. Jeremy Sisto doet de stem van de in uilenvermomming opererende strijder/moordenaar Talon. ook opvallend in de cast is “Weird” Al Yankovic als The Dollmaker. Fan-favoriet Kevin Conroy (de stem van Batman in e animatieserie uit de jaren ’90) doet ditmaal Bruce Wayne’s vader Thomas.

Wanneer de film in Nederland verschijnt, is nog niet bekend.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>