Bedenker Family Guy maakt kerst-cd

By  |  0 Comments

Seth MacFarlane, de bedenker van de tekenfilmseries Family Guy en American Dad, heeft een kerst-cd gemaakt.

Voor het album werkte MacFarlane samen met componist en arrangeur Joel McNeely, die eerder werd ingeschakeld voor de soundtracks van Disney-films. McFarlane nam de liedjes voor zijn kerst-cd op met een orkest in de Abbey Road Studios, in dezelfde ruimte waar de grootste hits van The Beatles zijn opgenomen.

Norah Jones gaat met MacFarlane in duet op het nummer Little Jack Frost Get Lost, origineel van Seger Ellis en Al Stillman. Samen met Sara Bareilles is de geestelijk vader van Peter Griffin en Stan Smith te horen op de kerstklassieker Baby, It’s Cold Outside. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Al in 2011 maakte Seth MacFarlane zijn debuut als zanger op het album Music Is Better Than Words. De plaat leverde hem zelfs een nominatie op bij de Grammy Awards. Het door hem gezongen en geschreven Everybody Needs A Best Friend uit de speelfilm Ted was in 2013 zelfs goed voor een Oscar-nominatie.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>