Ben Affleck in Batpak gekiekt

By  |  0 Comments

Regisseur Zack Snyder heeft via Twitter de eerste foto van Ben Affleck in zijn Batman-kostuum gepost. Het pak lijkt op basis van deze eerste blik vooral enorm geïnspireerd op de Batman die Frank Miller heeft getekend.

Er is veel te doen geweest over de casting van Ben Affleck in het Man Of Steel-vervolg Batman vs. Superman. De veelal negatieve kritiek kwam goeddeels door de niet heel overtuigende rol van Daredevil die Affleck ooit speelde. Met het door Snyder online gezette plaatje wordt duidelijk dat Affleck prima in de rol van de vleermuisman kan schitteren. Hij ziet er vervaarlijk uit.

Wat vooral opvalt is dat deze Batman enorm veel lijkt op de Batman zoals deze door Frank Miller is getekend. Niet geheel toevallig de Batman die midden jaren ’80 in een episch gevecht in The Dark Knight Returns Superman versloeg. Hier wat vergelijkingsmateriaal:
miller-batman-close
miller-batman-statue

Deze Batman zag je vele jaren later wederom in het door Frank Miller geschreven en Jim Lee getekende All Star Batman & Robin, The Boy Wonder. Hoewel het artwork niet van Miller was, is het design onmiskenbaar hetzelfde:
miller-batman-war

Opvallend genoeg lijkt het pak in het geheel niet op de eerste schetsen van Ben Affleck als Batman die uitlekten:
affleck-batman-art

Voor de liefhebbers, er is ook nog een glimp van de achterkant van de Batmobile naar buiten gebracht:
NewBatmobile

Nu we toch met plaatjes bezie zijn, wie het nieuwe pak echt groot wil zien klikt op onderstaande foto. Daar zie je de foto van Ben Affleck in zijn Batpak in volle glorie:
BenAffleckBatmanBatmobile

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>