Brian Tee speelt Shredder in tweede Turtles-film

By  |  0 Comments

De acteur Brian Tee is gecast voor de rol van Shredder, de aartsvijand van de Teenage Mutant Ninja Turtles in hun tweede door Michael Bay geproduceerde film.

Volgens entertainmentsite Variety neemt Brian Tee de mantel en helm over van Tohoru Masamune, die de leider van de Foot Clan vertolkte in de door Jonathan Liebesman geregisseerde kaskraker Teenage Mutant Ninja Turtles uit 2014. Het is nog niet bekend of de echte identiteit van Shredder in deze continuïteit Oroku Saki is.

Brian Tee is in de vervolgfilm te zien naast Megan Fox en Will Arnett, die opnieuw in de huid kruipen van, respectievelijk, April O’Neil en Vernon Fenwick. Ook worden in dit tweede deel een aantal bekende karakters geherintroduceerd, waaronder Casey Jones (Stephan Arnell), Baxtor Stockman (Tyler Perry), Rocksteady, Bebop en Krang.

Liefhebbers van de verfilmingen van Marvel Comics kennen Brian Tee als Noburu uit The Wolverine en de televisieserie Agents Of S.H.I.E.L.D., maar hij speelde ook in Mortal Kombat: Legacy en The Fast And The Furious: Tokyo Drift. De tweede Turtles-film van Michael Bay wordt geregisseerd door Dave Green en is in juni 2016 in de bioscopen te zien.

Reacties

Reacties