Charlie Brown blijft stuntelen in nieuwe Peanuts -trailer

By  |  0 Comments

Vandaag is de nieuwe trailer gepresenteerd van Peanuts The Movie. In deze nieuwe animatiefilm maken de geliefde karakters Charlie Brown en zijn hondje Snoopy, Lucy, Linus en de rest van de door Charles M. Schulz bedachte vriendenclub hun bioscoopdebuut.

Het door Steve Martino geregisseerde verhaal wijkt zoals de (wel erg) lange trailer laat zien maar weinig af van de strips. De immer stuntelende Charlie Brown probeert wat van zijn leven te maken en dat gaat met vallen en opstaan. Hondje Snoopy is zijn steun en toeverlaat, terwijl de rest van de klas Charlie blijft uitlachen.

De film komt uit de koker van de makers van Ice Age en draait vanaf 16 december 2015 in de Nederlandse bioscoop. Goed nieuws, de kijker kan zowel de 2D als 3D-versie kiezen. In een tijd dat 3D je echt wordt opgedrongen is dat een verademing. Slecht nieuws, de film zal niet in de originele versie te zien zijn, slechts in de Nederlands nagesynchroniseerde versie. Hoewel er in de Amerikaanse versie geen bekende (stem)acteurs meedoen, zal dat sommige liefhebbers wellicht tegenstaan.

Voor nu tonen we dan ook de Amerikaanse trailer:

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>