Comedy Seth MacFarlane in oktober op dvd

By  |  0 Comments

De comedyfilm A Million Ways To Die In The West van Seth MacFarlane verschijnt in oktober op dvd en blu-ray.

De westerncomedy is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Family Guy-bedenker Seth MacFarlane, die ook de hoofdrol speelt in de speelfilm. Hij is te zien naast Charlize Theron (Snow White And The Huntsman), Liam Neeson (Taken), Amanda Seyfriend (Les Misérables) en Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother).

MacFarlane vertolkt in A Million Ways To Die In The West een schapenboer in Arizona, aan het einde van de negentiende eeuw. Zijn vriendin heeft hem verlaten omdat hij geen vuurgevecht aandurfde met haar nieuwe minnaar. Hij wordt verliefd op een andere vrouw, die hem leert omgaan met pistolen, maar haar man is een beruchte crimineel.

Op 29 oktober ligt A Million Ways To Die In The West als dvd en blu-ray in de winkels. Dat is drie weken later dan in de VS. De film ging op 29 mei in Nederland in première en bracht wereldwijd circa 65 miljoen euro op. Het is de tweede speelfilm van MacFarlane. Eerder maakte hij de film Ted en de tekenfilmseries American Dad en The Cleveland Show.

Reacties

Reacties