Crossover Star Trek en Planet Of The Apes op komst

By  |  0 Comments

IDW Comics brengt eind dit jaar het eerste deel uit van de vijfdelige crossoverserie van Star Trek met Planet Of The Apes.
De eerder aangekondigde stripreeks waarin de bemanning van Starship Enterprise terecht komt in Ape City verschijnt in december. Dat meldt de officiële Star Trek-site. De miniserie is geschreven door de broers Scott en David Tipton, die in het verleden verantwoordelijk waren voor diverse aan Star Trek gerelateerde stripverhalen.

Voor IDW schreven de gebroeders Tipton eerder al de succesvolle crossoverserie The Next Generation/Doctor Who: Assimilation 2. Het opkomende Britse talent Rachael Scott gaat het artwork voor de crossover met de Planet Of The Apes-franchise verzorgen. Samen met Juan Ortiz tekent ze tevens de covers van de strips.

Naast een uitgave met een reguliere cover, komt er ook een variant beschikbaar waarvan de voorkant is getekend door George Pérez. De Puerto Ricaans-Amerikaanse striptekenaar is vooral bekend voor zijn werk bij DC, aan strips van Batman, Wonder Woman en The New Teen Titans. Voor Marvel werkte hij aan strips van The Avengers.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>