Deadpool-trailers gearriveerd

By  |  0 Comments

De eerste Deadpool-trailers (een gewelddadige en een meer familievriendelijke) zijn gearriveerd. Ze beloven veel goeds en bewijzen dat zelfs Ryan Reynolds goed te pruimen kan zijn in een film. Wie had dat gedacht?

De komst van de trailer werd eerder deze week al aangekondigd door Reynolds als Deadpool zelf. Een tamelijk hilarische aankondiging, waarbij hij een sneer uitdeelt naar de manier waarop studio 20th Century Fox in de film X-Men Origins: Wolverine met het Wade Wilson-karakter om ging.

Nu zijn de trailers er en hierin zien we hem droogkomische verwijzingen maken naar de megaflop Green Lantern, waarin hij de hoofdrol speelde. Er zijn twee varianten. De eerste is de zogenaamde ‘red band’ trailer. Hierin alle bloed en geweld die je bij Deadpool verwacht.

Gebaseerd op Marvel Comics’ meest onconventionele antiheld, vertelt deze versie van Deadpool het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds) doodleuk opnieuw. het voormalig lid van de Special Forces is nu een huurling die en tamelijk risicovolle kankerbestrijding ondergaat. Een wanhoopsdaad, anders overlijdt hij hoe dan ook. Na dit duistere experiment genezen zijn verwondingen razendsnel, maar zijn leven zoals hij het kende is alsnog voorbij. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat hij als Deadpool vervolgens op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte. De tweede trailer is wat vriendelijker van toon.

Tim Miller regisseert, Reynolds speelt de roodgekleurde held. Verder zien we in de film Morena Baccarin (Homeland), Ed Skrein (Game Of Thrones), T.J. Miller (Big Hero 6), Gina Carano (Haywire) en Brianna Hildebrand (Annie Undocumented) terug in d film. Hoewel uit bij 20th Century Fox, is het nog niet helemaal duidelijk of de film zich afspeelt in hetzelfde universum als hun recente X-Men en Fantastic Four-films. Al zien we wel X-Men-held Colossus terug in de trailer, gezien de tijdslijn loopt het toch niet helemaal gelijk op. Deadpool is vanaf 11 februari 2016 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Deadpool

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>