Disney XD’s Guardians Of The Galaxy komt dit jaar al

By  |  0 Comments

Toen Disney een tekenfilmserie over Guardians Of The Galaxy aankondigde, leek het in alle waarschijnlijkheid te liggen dat de serie ergens in 2016 op cartoonkanaal Disney XD te zien zou zijn. De reeks is er echter sneller dan verwacht en verschijnt na de zomer al op de buis.

De cartoonserie op Disney XD gaat verder waar de film eindigde. Het nieuw gevormde team vliegt naar nieuwe oorden en ergens in het heelal vinden ze een mysterieus attribuut dat geactiveerd wordt door het DNA van Peter ‘Star-Lord’ Quill. het opent zich tot een kaart waarop de vindplaats van de zogenaamde ‘magic seed’ is aangegeven. Dit magische zaadje kan universa scheppen, maar ook een machtig wapen zijn om universa te verwoesten en dus is het aan de intergalactische beschermers om dit zaadje te vinden voor Marvel-snoodaards als Thanos, Ronan (stierf die niet aan het eind van de film?) en Loki dit doen.

Will Friedle verzorgt de stem van Star-Lord, David Sobolov is Drax, Vanessa Taylor geeft Gamora haar stem, Kevin Michael Richardson heeft de makkelijkste baan en mag na eenmaal ‘I Am Groot’ inspreken weer naar huis en Trevor Devall laat Rocket Raccoon spreken. Hier ook de eerste poster, waarop Star-Lord, Drax, Gamora, Rocket en Groot te zien zijn.

gotgkey-artjpg-9c6d7b-1

Zoals je op de via IGN verspreide poster ziet, is de Amerikaanse première op 26 september. Naar verluidt gaan er vanaf 1 augustus teasers en tv-spots vrijgegeven worden. Wanneer/of de serie in Nederland te zien is, is nog onduidelijk. Daar Disney XD hier vrijwel alles nasynchroniseert, zal hier in ieder geval een Nederlandstalige versie op de buis komen.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>