Doctor Who in al zijn incarnaties in LEGO Dimensions

By  |  0 Comments

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag tijdens San Diego Comic-Con details bekend gemaakt over Doctor Who binnen de LEGO Dimensions game. Peter Capaldi, die de rol van de twaalfde Doctor vertolkt in de tv-serie, Jenna Coleman (Clara Oswald) en Michelle Gomez (Missy) spreken in de game de stemmen in.

Doctor Who, niet eerder te zien in een LEGO videogame, is speelbaar in de LEGO Dimensions Starter Pack met een compleet Doctor Who level, waarin de helden van de game doorgaan met hun zoektocht en ondertussen Daleks, Cybermen en andere tegenstanders uit het Whoniverse tegenkomen. In de vandaag gepresenteerde trailer wordt een eerste blik op de Doctor Who gameplay gegeven. Hierin komen werelden samen zoals alleen mogelijk is in LEGO Dimensions; de TARDIS die in Gotham City en Hill Valley verschijnt, de Doctor die aan de zijde vecht van Homer Simpson in Aperture Science, in een auto rijden die bezeten is door spoken met Scooby Doo en Shaggy, of zij-aan-zij vechten met Kai en Cragger in een Ninjago vechtarena.

Fans die meer Doctor Who in LEGO Dimensions willen zien, kunnen de Doctor Who Level Pack aanschaffen met daarin een extra mission-based Doctor Who level, samen met een LEGO minifiguur van de 12th Doctor en LEGO modellen van de TARDIS en K-9, allen speelbaar in de game. Zodra de 12th Doctor is verslagen in het level, komt hij terug als de 1st Doctor en herstelt daarna weer als de 12th Doctor. Op die manier komen alle Doctors uit het verleden langs. Het interieur van de TARDIS past zich aan de Doctor aan die de speler belichaamt of kan handmatig worden gekozen. Er zit zelfs een jukebox in waar spelers kunnen kiezen uit verschillende versies van de Doctor Who themamuziek. De TARDIS en K-9 modellen kunnen allemaal fysiek worden gebouwd en tweemaal worden herbouwd, zodat ze hele andere dingen kunnen in de digitale game voor een enorme variëteit.

Er komt ook een Doctor Who Fun Pack, die een speelbaar Cyberman minifiguur bevat en een Dalek model die fysiek gebouwd en tweemaal herbouwd kan worden om zo in totaal drie verschillende objecten te maken. De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, PlayStation4 en PlayStation3 en het Nintendo Wii U systeem.

lego_dimensions_doctor_who

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>