Dutch Comic Con 2016 loopt lekker vol

By  |  0 Comments

De organisatie van Dutch Comic Con heeft deze week al enkele namen naar buiten gebracht voor de 2016-editie. En die liegen er niet om.

Dutch Comic Con 2016 staat gepland voor het weekend van 26 en 27 maart 2016, net als afgelopen editie in de Utrechtse Jaarbeurs, waar de beurs een deal voor drie jaar mee heeft. “We zullen aankomend jaar flink gaan uitbreiden en een aantal nieuwe elementen toevoegen”, zo belooft de organisatie op haar website. Daarbij is geluisterd naar de wens van veel bezoekers, want ook de routing wordt anders. Dat betekent geen opstoppingen meer in het standhoudersgedeelte.

De eerste gasten:

  • Joe Hill, auteur van onder meer Horns, waarvan de filmversie afgelopen editie op Dutch Comic Con draaide.
  • Billy Dee Williams, meteen de grootste naam tot nu toe. De acteur is bekend als Lando Calrissian uit de originele Star Wars-trilogie, maar speelde verder onder meer ook Harvey Dent in Tim Burtons Batman.
  • John Ratzenberger, had een ‘blink and you’ll miss it’ rol in de Star Wars-film The Empire Strikes Back (rebellenmajoor Bren Derlin) en is vooral bekend als Pixar-muze en als de barhangende postbode Cliff in sitcom Cheers.

Tevens heeft de beurs de komst van een viertal Transformers-auto’s bevestigd. Vorige editie schitterde ondanks de aankondiging Bumblebee door afwezigheid, dus we zijn benieuwd. De kaartverkoop voor Dutch Comic Con 2016 is nu gestart. Wie vroeg is betaalt €17,50 voor een dagkaart en €30,- voor een weekendpas. Na 1 september veranderen de tarieven in respectievelijk €20,- en €35,-.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>