Eerste beelden Rocksteady en Bebop uit Turtles-film

By  |  0 Comments

De eerste beelden van Rocksteady en Bebop op de set van Teenage Mutant Ninja Turtles 2 zijn opgedoken. Althans, de menselijke gedaante van het gemuteerde duo.

We gaan er tenminste van uit dat Rocksteady en Bebop uiteindelijk in hun meest bekende vorm in de tweede Turtles-film van Michael Bay te zien zullen zijn. Worstelaar Sheamus vertolkt in elk geval de menselijke vorm van neushoornman Rocksteady en Gary Anthony Williams draagt de paarse mohawk en het rode jasje van Bebop.

Naast beelden van de criminele handlangers van Foot Clan-leider Shredder, zijn ook de eerste foto’s opgedoken van de aartsvijand van de Ninja Turtles zelf. In de tweede film draagt Brian Tee het masker van Shredder, maar zijn basisoutfit is een stuk bescheidener dan Shredders mechanische, bijna cyborgachtige harnas uit de eerste film.

Actrice Brittany Ishibashi speelt Karai, die op nieuwe productiefoto’s in een soortgelijke outfit te zien is als Shredder. In diverse andere media is Karai een bloedverwant van Shredder of zelfs zijn (geadopteerde) dochter. De relatie tussen de twee in deze film is niet geheel duidelijk, maar Tee is te jong Ishibashi’s vader te kunnen spelen.

Eerder werden er ook al foto’s naar buiten gebracht van Stephen Amell als vigilante Casey Jones (plus zijn befaamde hockeymasker) en Megan Fox als April O’Neil met een blonde pruik. Schijnbaar gaat O’Neil in de film undercover als een schoolmeisje. Of als Britney Spears. Ook fotomodel Alessandra Ambrosio en actrice Laura Linney zijn gecast.

Reacties

Reacties