Eerste ontwerpen slechteriken uit tweede Turtles-film

By  |  0 Comments

Goed nieuws voor fans van de Teenage Mutant Ninja Turtles, want naast Bebop en Rocksteady verschijnt ook Krang in de tweede Michael Bay-film.

De eerste ontwerpen van de slechteriken uit de Turtles-franchise zijn inmiddels uitgelekt. 3D-kunstenaar Tsvetomir Georgiev van The Aaron Sims Company maakte de ontwerpen op basis van hoe Krang, Rocksteady en Bebop er in de jaren ’80 en ’90 uitzagen, zo blijkt uit afbeeldingen die de website Screencrush publiceerde.

Krang heeft een robuust robotlijf, in tegenstelling tot de Kraang-wezens uit de huidige Nickelodeon-serie. Tijdens de New York Comic Con werd bekend dat ook Bebop en Rocksteady in het nieuwe seizoen van die serie te zien zijn, maar de ontwerpen van Georgiev zijn veel meer geënt op het uiterlijk van de mutanten uit de oude tekenfilm.

Het vervolg op de verfilming van de Turtles-franchise door Michael Bay en Jonathan Liebesman wordt het officiële filmdebuut van de drie populaire karakters. Rocksteady en Bebop zouden aanvankelijk al in Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret Of The Ooze (1991) verschijnen, maar bedenkers Peter Laird en Kevin Eastman hielden dat tegen.

De drie vijanden van de Ninja Turtles werden in 1987 speciaal voor de tekenfilmserie bedacht, want geen van hen kwam voor in de originele strips van Eastman en Laird. Om het 25e jubileum van de Turtles te vieren, keerden ze eenmalig terug in de special Turtles Forever. In de huidige stripserie van IDW zijn ze terugkerende figuren.

Bekijk meer werk van Tsvetomir Georgiev

 

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>