Elektra duikt op in tweede seizoen Daredevil

By  |  0 Comments

Je kon er op wachten natuurlijk. Nu Daredevil een nieuw seizoen krijgt, komen er meer bekende gezichten uit de comics de serie in. Elektra is vandaag bevestigd en er is zelfs al een actrice bekend gemaakt.

De aankondiging van Elektra is geen onverwachte. Er is aan haar (of tenminste, een ‘Griekse dame’ die niet bij naam werd genoemd) in het eerste seizoen al kort gerefereerd als een flirt van Matt Murdock waar het niets mee is geworden. Eerder deze week kwam onderstaande poster naar buiten. Deze liet helemaal niets meer aan de verbeelding over.
DaredevilS2Tease3
Vandaag kwam het nieuws dat Elodie Yung (bekend van G.I. Joe Retaliation en The Girl with the Dragon Tattoo) de rol van Elektra Natchios gaat spelen in het tweede seizoen van Daredevil.

Samenspel
“We hebben wereldwijd gezocht en hebben in Elodie de perfecte actrice gevonden die zowel de indrukwekkende en dodelijke fysiek van het karakter heeft, als in staat is om haar complexe geestesgesteldheid over te brengen”, aldus Jeph Loeb, hoofd van Marvel televisie. “In samenspel met Charlie Cox als Matt Murdock, zal zij een van ’s werelds meest geliefde en tumultueuze comicrelaties tot leven gaan brengen, inclusief de daarbij behorende vonken en spectaculaire actie waar de serie om bekend staat.”

Unknown
Met die fysiek zit het inderdaad wel goed. Zie hiernaast de poster van G.I. Joe Retaliation. Ze is hier eigenlijk al gewoon Elektra in alles behalve de naam.

Focus
Het karakter van Elektra Natchios is in 1981 geïntroduceerd door Frank Miller. In met name de van zijn hand afkomstige Daredevil-strips komt haar relatie met het titelkarakter erg fraai naar voren. In de Daredevil-film uit 2003 werd Elektra gespeeld door Jennifer Garner. Die film kreeg in 2005 een spin-off die volledig op Elektra gefocust was. Zacht gezegd geen succes.

Andere held
In dat tweede seizoen vinden we tevens een andere Marvel-held terug die het op het witte doek nooit extreem goed heeft gedaan. Frank Castle, beter bekend als The Punisher, maakt eveneens zijn opwachting. Acteur Jon Bernthal (o.a. The Walking Dead) heeft bevestigd dat hij deze rol op zich neemt. De nieuwe Elektra en de nieuwe Punisher zullen we pas vanaf 2016 in actie zien als het tweede Daredevil-seizoen op Netflix wordt geplaatst.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>