Empire onthult Batman en Superman-beeld

By  |  0 Comments

Het Britse filmmagazine Empire heeft een primeur en heeft in het augustusnummer veel Batman v Superman: Dawn of Justice-beeld en achtergrondinfo. Het belooft een grootse film te worden, die tegelijk ‘slechts’ een puzzelstukje in een groter geheel is.

Regisseur Zack Snyder heeft volgens het artikel in het magazine (ren er voor naar de AKO, zouden we zeggen) een white board in zijn kantoor hangen, waarop hij het hele filmische universum van DC uitgetekend heeft staan. Elke film die uitgebracht wordt, is onderling met de andere verbonden. Zo heeft de door Ben Affleck gespeelde Batman uit deze film (met ruim twintig jaar ervaring als misdaadbestrijder) er al zorg voor gedragen dat de hele Suicide Squad achter tralies terecht is gekomen. Dat element wordt dan in die volgende film weer uitgespeeld.

Hier de cover. Waarop de nek van Batman overigens lelijk is weggewerkt omdat zijn hoofd anders te veel in het Empire-logo zou staan. Is die Photoshopper blind?
empire_batman-v-superman-sept15cover

In het magazine staan nog veel meer exclusieve foto’s, zowel stills als backstage beelden. Erg de moeite waard. Filmstudio Warner Bros. heeft daarnaast nog eens een drietal nieuwe foto’s vrijgegeven. De eerste laat Batman in zijn harnas zien terwijl hij het Batsignaal aan heeft gezet om Superman te lokken. Beetje de omgekeerde wereld, maar goed. De tweede laat Superman zien in het leegstaande Wayne Manor. Dat impliceert dat de man van staal inmiddels wel heeft achterhaald dat Bruce Wayne en de vleermuisman dezelfde persoon zijn. De derde is Lex Luthor in zijn woning, waarvoor overigens (zo leerden we in Empire) een Detroits museum als decor is gebruikt.

batsignal
super-wayne-manor
Lex

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>