First Gokin hint naar meer onofficiële TMNT-releases

By  |  0 Comments

Speelgoedfabrikant First Gokin heeft de harten van Teenage Mutant Ninja Turtles-fans wereldwijd veroverd met de release van hun Krang in zijn androïde lichaam. Het bedrijf heeft nu ook twee nieuwe releases aangekondigd die verdacht veel op Krangs metalen loopconstructie en Shredder lijken.

Met de nadruk op lijken. Want First Gokin heeft in het geheel de echten niet van de Teenage Mutant Ninja Turtles-franchise. Ze maken dus onofficiële figuren en dat betekent dat ze ook niet de namen mogen/kunnen dragen van de karakters die ze moeten voorstellen. Krang heet hier dus Cerebral en als je die zoekt op eBay dan zie je dat je vanaf 150 euro een figuur aan kan schaffen.

Niet goedkoop, maar het schijnt een fraaie aanwinst voor iedere collectie te zijn. Hier kan je de enorme schaalgrootte van dit figuur zien, afgezet tegen Rocksteady en Bebop (Classics).
First Gokin TMNT Krang

First Gokin heeft na de jubelreacties op hun eerste TMNT-figuur direct doorgepakt en heeft de afbeelding boven dit bericht naar buiten gebracht. Daarop silhouetten van ook de komende twee releases. Shredder is overduidelijk de derde in de lijn. De tweede is de gerobotiseerde loper van Krang, waar het originele vintage figuur ook mee is uitgebracht. Er is zelfs al een werktekening van, warbij opvalt dat hier – in tegenstelling tot bij ‘Cerebral’ – wel gewoon de naam Krang wordt gebruikt.
First-Gokin-Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-Krang-Walker

We hebben geen idee wanneer de andere twee releases op stapel staan. Maar als fans van de franchise zijn we wel erg benieuwd waar First Gokin nog meer mee (weg) gaat komen, voor Playmates boos aan de bel trefkt wegens copyrightschending.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>