Funko onthult nieuwe vinylpoppetjes Ninja Turtles

By  |  0 Comments

Het is dertig jaar geleden dat de eerste strip van de Teenage Mutant Ninja Turtles verscheen en fabrikant Funko viert dat jubileum met een verse reeks vinylfiguren.

Eerder verschenen de gemuteerde schildpadden Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo samen met hun leermeerster Splinter en hun aartsvijand Shredder al in de succesvolle Pop! Television-lijn van producent Funko. In juli wordt de collectie uitgebreid met April O’Neil, Rocksteady, Bebop en Foot Soldier.

Voor het eerst worden er ook zogenaamde bobble-heads van alle vier de Ninja Turtles plus Splinter en Shredder gefabriceerd door Funko. De zogenaamde Wacky Wobblers zijn vanaf augustus verkrijgbaar en zijn, net als de Pop! Television-figuren, gemodelleerd naar de Fred Wolf-tekenfilmserie uit de jaren ’80 en ’90.

De hoofdrolspelers uit de Turtles-verhalen debuteren eveneens in een andere populaire productlijn van Funko, namelijk als Mystery Minis. Vanaf juli zijn twaalf karakters verkrijgbaar in zakformaat: miniaturen van de Turtles, April, Splinter en Casey Jones trekken dan ten strijde tegen Shredder, Krang, Rocksteady, Bebop en Foot Soldier.

Het ontwerp van deze figuren is ook gebaseerd op de oude tekenfilmreeks, behalve dat van Shredder. Hij draagt de outfit zoals hij in de cgi-serie van Nickelodeon te zien is. Deze zomer kunnen we nog minifiguren uit de Nickelodeon-show verwachten en actionfigures uit de nieuwe speelfilm, allen geproduceerd door Playmates Toys.

Rij 1: Michelangelo, Leonardo, Donatello, Raphael Rij 2: April, Splinter, Casey Rij 3: Bebop, Foot Soldier, Shredder, Krang, Rocksteady

Rij 1: Michelangelo, Leonardo, Donatello, Raphael
Rij 2: April, Splinter, Casey
Rij 3: Bebop, Foot Soldier, Shredder, Krang, Rocksteady

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>