Jubileumtrailer Ghostbusters

By  |  2 Comments

Vanwege de dertigste verjaardag, komt Ghostbusters eind augustus volledig gerestaureerd opnieuw de Amerikaanse bioscopen in. Daar is nu een trailer voor verschenen.

In Nederland zal er geen bioscooprelease komen, maar half september verschijnen beide Ghostbusters in jubileumuitgaven op Blu-ray. Hierop nieuw audiocommentaar van regisseur Ivan Reitman en acteur/scenarist Dan Akroyd en een keur aan nieuwe ‘behind the scenes’ beelden. Dit weekend is ook de nieuwe Ghostbusters.com website gelanceerd. Hierop is al een voorproefje op de Blu-ray releases te zien.

Onderwijl is er ook Ghostbusters-nieuws vanuit Dutch Comic Con. Zij hebben vrijdag Ernie Hudson bevestigd als gast op de 2015 editie van de conventie. Hudson speelde in Ghostbusters de rol van Winston Zeddemore. Hij zal beide dagen op de beurs aanwezig zijn.

Reacties

Reacties

2 Comments

  1. Pingback: Lol met Lego Ghostbusters - Supergeeks .nl

  2. Pingback: Recensie: Transformers: Prime - Orion Pax - Supergeeks .nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>