Gotham op 2 september uit op dvd/Blu-ray

By  |  0 Comments

Gut, wat heeft Veronica er op tv een bende van gemaakt. Een ieder die in Nederland Gotham op die zender probeerde te volgen, is gefrustreerd afgehaakt. De reeks over het Gotham City van voordat daar een als vleermuis verklede man het gespuis opruimde, heeft vandaag een Nederlandse dvd/Blu-ray releasedatum gekregen.

1000543313BRDLEFO_9392df82-720x971Veronica pakte zo groots uit, met een heus Batman-weekend, een première in een Hilversumse bioscoop. Maar toen niet genoeg kijkers de serie wisten te vinden, werd deze ruw afgekapt. Typisch geval van de kijker richting illegale alternatieven jagen, al was de reeks wel gewoon op Netflix te zien. Het legale fysieke alternatief komt er nu ook aan, want op 2 september verschijnt Gotham ondertiteld en wel zowel op dvd als op Blu-ray, zo laat distributeur Warner Bros. Home Entertainment vandaag weten. De set bevat alle 22 de afleveringen van het eerste seizoen, aangevuld met 151 minuten aan bonusmateriaal.

Gat overbruggen
In de uit het brein van Bruno Heller (The Mentalist, Rome) ontsproten serie volgt de nog jonge James Gordon (Ben McKenzie) als hij zijn eerste werk voor het politiecorps van Gotham City doet. De serie start op het moment dat de ouders van Bruce Wayne (David Mazouz) worden vermoord en er is dus nog een gat van enkele jaren te overbruggen voor deze jongeman tot Batman zal uitgroeien. Verder zien we jongere versies van Catwoman (Camren Bicondova), Poison Ivy (Clare Foley), Penguin (Robin Taylor) en Riddler (Cory Michael Smith) voorbij komen in de reeks.

Voor Joker
Inmiddels wordt er ook alweer hard gewerkt aan een tweede seizoen. Hierin zouden we weleens The Joker kunnen gaan zien als hij zijn eerste schreden op het verkeerde pad zet. Acteur Cameron Monaghan liet eerder al blijken dat hij een prima Joker zou kunnen zijn in de serie, maar daar was niets heel concreets over te melden behalve dat hij een even vuile grijns had. Deze week postte hij vanaf de set van het tweede seizoen onderstaande foto op zijn Instagram-account. Het lijkt er toch verdacht veel op dat hij de ‘clown prince of crime’ gestalte gaat geven…

#Gotham

Een foto die is geplaatst door Cameron Monaghan (@cameronmonaghan) op

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>