Jurassic World krijgt vervolg in 2018

By  |  0 Comments

Het vervolg op Jurassic World verschijnt in juni 2018 in de bioscoop. Dat heeft filmstudio Universal vandaag bekend gemaakt. Uitvoerend producent Steven Spielberg keert terug voor het vervolg, evenals hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard.

het is ook niet meer dan logisch dat de film een vervolg krijgt. Het heeft de in 2001 ingedutte dino-franchise van Steven Spielberg niet eens een beetje meer leven ingeblazen, het heeft gewoon voor een keiharde reanimatie gezorgd. De spreekwoordelijke adrenaline spuit in het hart. Afgelopen dinsdag is Jurassic World het marvel-epos The Avengers voorbijgestreefd op de ranglijst van meest succesvolle films ooit. Jurassic World staat met een opbrengst van $1.522 miljard nu op de derde plaats in de reeks meest opbrengende films aller tijden.

Opvallend genoeg moet de film alleen nog maar James Cameron-films voor zich dulden. Hij staat nu achter Titanic en Avatar, films waar we anno 2015 stiekem toch niet zo heel erg warm meer van worden. Als gemeld, Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire filmreeks. Colin Trevorrow regisseert het nieuwe actie-avontuur gebaseerd op de personages van Michael Crichton. Het scenario zal eveneens worden geschreven door Jurassic World-regisseur Colin Trevorrow, bijgestaan door Derek Connolly. Daarnaast schrijven ook Rick Jaffa en Amanda Silver aan de vervolgfilm mee. Frank Marshall en Patrick Crowley produceren de film. De voorlopige releasedatum staat op 22 juni 2018.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>