Kinderen schrikken van originele Transformers

By  |  0 Comments

In de YouTube-serie Kids React heeft men deze week kinderen van nu laten reageren op Transformers van vroeger. De reacties zijn tamelijk confronterend voor nostalgisch ingestelde volwassenen van nu.

Want reken maar niet dat de jeugd van tegenwoordig zit te wachten op die lompe, blikkerige en fel gekleurde robots die elke dertigplusser zo lief heeft. Nee, ze vinden de serie die de oudere generatie liefkozend als G1 bestempelt maar hopeloos ouderwets.

Uiteraard is een filmpje als dit voor een heel groot deel gescript. Die kinderen zijn veel te wijs voor hun leeftijd. Maar de achtergrond waar vanuit ze reageren zal wel oprecht zijn en het meisje dat het steeds weer opnieuw neerzetten van Transformers met Groundhog Day vergelijkt… Die heeft – zeker gezien de films van Michael Bay – best een goed punt!

Wat jullie? Wat zijn de beste Transformers? De stokoude? De nieuwe uit de films? Of een serie die er tussenin ligt?

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>