Komt er een Lego-doos van The Golden Girls?

By  |  0 Comments

Wat is er leuker dan spannende avonturen beleven met je Lego-figuurtjes in de ruimte of in de Middeleeuwen? Rond de keukentafel zitten met The Golden Girls, aldus sommige Lego-fans.

Via de ideeënsite van blokjesfabrikant Lego kunnen enthousiaste bouwers hun creaties indienen en als er voldoende aanhang voor een ontwerp is, overweegt de Deense firma om de bouwwerken ook daadwerkelijk op de markt te brengen. Een daarvan is de keuken en de huiskamer van de bejaarde dames uit The Golden Girls.

De gedetailleerde Lego-weergave van het huis van The Golden Girls bevat de bekende roze bank, de ronde eettafel, de eikenhouten keuken, de vaalgele muren en de pastelkleurige inrichting. Ook moet de set minifiguurtjes bevat van de karakters Rose Nylund, Dorothy Zbornak, Blanche Devereaux, Sophia Petrillo en Stanley Zbornak.

Als bonus zit er in de set een minifiguurtje van Burt Reynolds, die ooit als zichzelf in de show te zien was. Het Golden Girls-huis heeft de 10.000 stemmen bereikt die nodig zijn voor Lego om te overwegen een set in productie te nemen. The Golden Girls werd tussen 1985 en 1992 uitgezonden door NBC. Alleen Betty White (Rose) is nog in leven. Ze is nu 93.

Reacties

Reacties