Lego Avengers Helicarrier is nogal indrukwekkend

By  |  0 Comments

Geld over? Avengers-fan? Dan is de Avengers Helicarrier van Lego iets voor jou. Vandaag kwamen de beelden naar buiten en het bijna 3000 stukjes bevattende bouwpakket is niets minder dan indrukwekkend.

In de winkel moet de set zo’m €350,- gaan kosten, maar dan heb je ook wat. De doos bevat 2996 Legosteentjes waarmee het immense schip gebouwd moet worden. Daarnaast zitten er 12 minifiguurtjes bij de set (zelfde vorm als we van lego gewend zijn, maar dan kleiner), plus gewone Legofiguurtjes van Nick Fury, Black Widow, Captain America, Hawkeye en Maria Hill. Daarnaast zit er de mogelijkheid in om het gevaarte op te lichten door er batterijen in te doen.

We kunnen er lang of kort over praten, maar beter is het om Lego-designer Marcus het woord te laten doen. Hij heeft dit imposante werkje namelijk ontworpen.

Tot slot nog wat extra foto’s. De Lego Avengers Helicarrier komt in maart uit, voorafgaand aan Avengers: Age of Ultron.

0zlh1mmd3NNStEHBfZU6LJoH2o0HLoSn8oaP6QyOAUTgBUxM1V6ViaSPx7E3tdm

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>