Mierenneuken om Ant Man posters

By  |  0 Comments

We verwachten heel veel van nieuwe Marvel-film Ant Man, maar laten we eerlijk zijn. De posters die rondom de film naar buiten worden gebracht, verdienen stuk voor stuk geen schoonheidsprijs. Vandaag kwamen er weer een paar bij.

Te beginnen met een hele malle waarin de kogels Ant Man op zijn vliegende mier om de oren vliegen. Op het eerste oog is er niks mis mee. maar kijk nu eens goed. Het zijn óf hele kleine kogels, of het is een reusachtige vliegende mier. Daarnaast, wat zitten de vleugels van die mier op een rare plek!
ant-man-bullet-poster

Een andere reeks posters laat het titelkarakter zien op de schouders van zijn medespelers. Ook hier weer zijn de verhoudingen zoek. Ligt het aan ons? Of zijn dit gewoon geen mooie posters?
antman_poster_1

antman_poster_2

antman_poster_3

antman_poster_4

antman_poster_5

antman_poster_6

antman_poster_7

Laten we het dan maar goed maken met twee trailers die ons wél zin laten krijgen in de film. Eerst een Duitse tv-spot (opvallend genoeg gewoon in het Engels), gevolgd door een Japanse.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>