Monster Mayhem op komst

By  |  0 Comments

De Batman-animatiefilms overspoelen de Nederlandse markt. Nu weer is Batman Unlimited: Monster Mayhem aangekondigd.

Packshot 3DErgens kunnen we ook wel blij zijn met die ontwikkeling, want een paar jaar terug werden de meeste hier gewoonweg niet uitgebracht. Volgende in de reeks is Batman Unlimited: Monster Mayhem, die op 7 oktober op dvd verschijnt. Dit is het vervolg op Batman Unlimited: Animal Instinct. Een misdaadgolf zorgt ervoor dat verschillende DC-helden (naast Batman onder meer Green Arrow en Cyborg) de handen opnieuw ineenslaan om de strijd aan te gaan tegen de schurken die Gotham City teisteren tijdens Halloween.

Tijdens Halloween in Gotham City brengt een mysterieuze misdaadgolf Batman op het spoor van de schurken die zijn stad lastigvallen. Scarecrow, Clayface, Silver Banshee, Solomon Grundy en Joker hebben opnieuw snode plannen gesmeed om chaos te veroorzaken in Gotham. Ditmaal wil Joker Gotham vernietigen met een gloednieuw wapen: de digitale lach. Hiermee zal hij alle moderne technologie onbruikbaar maken.

Bonusmaterialen:
Batman: The Brave and the Bold, “Emperor Joker” – Season 2, episode 19
Welcome in Gotham of Tomorrow – een exclusief vintage kort filmpje van 10 minuten en een featurette waarin het artistieke team dat verantwoordelijk is voor het creëren van deze toekomstige Gotham je meeneemt in hun creatieve proces, vanaf hun eerste schetsen tot de uiteindelijke geanimeerde landschappen.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>