Nieuw Simpsons-karakter debuteert in mobiele game

By  |  0 Comments

Er wordt een nieuwe inwoner aan het toch al druk bevolkte stadje Springfield toegevoegd. Tenminste, in de game The Simpsons Tapped Out.

Chester Dupree is de werkloze schoonbroer van Julius Hibbert, de huisarts van The Simpsons, en maakt zijn opwachting in de mobiele game van de tekenfilmfamilie. Het karakter duikt op in de update voor level 41 van The Simspsons Tapped Out, vergezeld met de slogan: “College was the best eight years of my life.”

Dupree werd al eerder genoemd in de serie, in de aflevering Gone Abie Gone uit 2012, maar hij debuteert pas in dit spel. Hij zou speciaal voor de game ontworpen zijn. Eerder werd het nieuwe karakter Kumiko al geïntroduceerd in de game, maar zij verscheen in dezelfde week nog in de langstlopende tekenfilmserie aller tijden.

Waar Kumiko slechts korte tijd in The Simpsons Tapped Out te zien was, beloven de makers dat Chester Dupree een permanent karakter is in het spelletje. De gele tekenfilmfiguren van Matt Groening vieren dit jaar hun jubileum. De serie The Simpsons bestaat 25 jaar, nadat de familie daarvoor al in shows van Tracey Ullman te zien was.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>