Nieuwe trailer en poster voor Supergirl

By  |  0 Comments

van alle tv-series die er aan komen, lijkt Supergirl wellicht de minst interessante te worden. Maar goed, het nichtje van Superman verdient toch een kans en dus bekijken we toch de nieuwe trailer en nieuwe poster.

De eerste trailer van de Supergirl tv-serie was er eentje die kromme tenen veroorzaakte. Het was een kruising tussen The Devil Wears Prada, Ugly Betty en de duffe jaren ’80 Supergirl. De nieuwe trailer focust zich veel meer op de actie en het drama en minder op het tuttige dat de eerste zo domineerde. Het kan wellicht wel wat worden. Al lijkt het nog steeds in alles op een rechtstreekse kopie van Superman, maar dan met een vrouwelijke held. Van vliegtuig tot vermomming met brilletje. Hoe dan ook, kijk zelf maar.

De serie start in Amerika in oktober. Hier in Nederland zullen we nog moeten afwachten wanneer/of de reeks überhaupt te zien gaat zijn.
supergirl-600x900

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>