Ninjaschildpadden in de Gothamse riolen

By  |  0 Comments

Crossovers zijn doorgaans inspiratieloze manieren om eens even geld te cashen, maar soms zitten er leuke projecten bij.

Wij hopen dat de crossover tussen Batman en Teenage Mutant Ninja Turtles die in november start in de laatste categorie valt. DC Comics en IDW Publishing hebben op Comic-Con een zesdelige miniserie aangekondigd waarbij de ninjaschildpadden uit de New Yorkse riolen en de vleermuisman uit Gotham elkaar gaan ontmoeten.

Andere dimensie
Nu bestaan beide steden niet in elkaars universum, maar daar heeft men iets op gevonden. In de reeks worden de Turtles en hun aartsvijand Shredder naar een andere dimensie getransporteerd door Krang. Op die manier komen ze in het Gotham City van Batman terecht. Al vechtend tegen diens kleurrijke schurken, moeten Raphael, Leonardo, Michelangelo en Donatello hun weg weer terug naar de eigen wereld vinden.

Geestelijk vader
James Tynion IV schrijft de serie, die hij ‘a fanboy dream come true’ noemt, Freddie E. Williams II tekent. Zouden ze op de cijfertjes achter hun naam zijn uitgekozen? Voor de fans interessant is dat diverse bekende namen, waar onder TMNT-geestelijk vader Kevin Eastman variant covers zullen gaan tekenen.

Voor nu zijn onderstaande twee covers vrijgegeven. De reeks start in november en loopt door tot en met april.
image
image

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>