Planet Of The Apes-film opnieuw best bekeken

By  |  0 Comments

De film mag dan al ruim een maand in de bioscopen draaien en forse concurrentie hebben, maar Dawn Of The Planet Of The Apes is opnieuw het meest bezocht.

Verleden week was het nieuwe deel uit de Planet Of The Apes-reeks wereldwijd goed voor ruim 40 miljoen euro, waarvan slechts 628.000 euro afkomstig was van Amerikaanse bioscoopbezoekers. In de VS gaat Guardians Of The Galaxy nog steeds aan kop, tevens de best bezochte film van 2014 in Amerikaanse bioscopen.

Het superheldenteam van Marvel Comics staat wereldwijd op de tweede plek met 36 miljoen euro. De rolprent met Groot en Rocket Raccoon wordt in de bezoekerslijst van Rentrak gevolgd door actiefilm Lucy en de humoristische avonturenfilm Teenage Mutant Ninja Turtles, respectievelijk goed voor 25,8 miljoen en 18,9 miljoen dollar.

De Turtles-film van Michael Bay en regisseur Jonathan Liebesman staat in de VS op de tweede plek deze week en de dramafilm If I Stay van regisseur R.J. Cutler op de derde. Opvallend is dat Lucy, met Scarlett Johansson in de hoofdrol, het in de VS beduidend minder goed doet. Comedy Let’s Be Cops met Damon Wayans wordt wel veel bezocht.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>