Preview crossover The Simpsons en Family Guy

By  |  0 Comments

Verleden weekend werd tijdens de San Diego Comic-Con al een preview vertoond van de crossoveraflevering van The Simpsons met Family Guy en nu is het filmpje ook online opgedoken.

In de bijna vijf minuten durende preview van de langverwachte ontmoeting tussen de families uit Springfield en Quohog is te zien hoe de karakters met elkaar omgaan in, voor hen, alledaagse situaties. Zo worden Peter Griffin en Homer Simpson stapmaten, hoewel ze uiteindelijk ruzie krijgen over welk bier beter is: Duff of Pawtucket Patriot.

“Het mag dan wel geïnspireerd zijn door Duff, maar ik denk graag dat ze een andere richting zijn opgegaan”, zegt Peter, op een subtiele manier verwijzend naar hoe de karakters van Seth MacFarlane veel gelijkenis vertonen met die van Matt Groening. Stewie Griffin is ondertussen helemaal idolaat van Bart Simpson, die hem leert skateboarden.

Fans van beide kampen zijn sceptisch over de crossover en het lijkt er niet op dat er een vervolg komt. Wanneer Peters vrouw Lois zegt dat ze misschien wel vaker naar Springfield wil terugkeren, antwoordt hond Brian dat het waarschijnlijk maar eenmalig is. De aflevering wordt dit najaar uitgezonden als start van het dertiende seizoen van Family Guy.

Preview Family Guy vs. The Simpsons:

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>