Transformers krijgen een stem

By  |  0 Comments

Regisseur Michael Bay heeft bekend gemaakt dat Autobots Hound en Drift in Transformers: Age of Extinction hun stemmen hebben gekregen én dat een oudgediende terugkeert. Daarnaast is er nieuw beeld uit de film, al is het nog even wachten op de nieuwe trailer.

Ken Watanabe en John Goodman zullen respectievelijk de op een samurai gelijkende Autobot Drift en zijn robuuste collega Hound van een stem gaan voorzien. Peter Cullen is terug als Optimus Prime. Bijzonder is ook de terugkeer van Frank Welker in het Transformers-universum. Welker geeft Galvatron, de gereïncarneerde Megatron, zijn stem. Dat is bijzonder, daar Welker in de originele tekenfilm Megatron zijn stem gaf en uiteindelijk (nadat Leonard Nimoy de stem van Galvatron in Transformers: The Movie deed na Megatrons dood) ook de stem van Galvatron werd.

Michael Bay passeerde Welker (in tegenstelling tot Peter Cullen) echter door in de eerste drie Transformers-films te kiezen voor Hugo Weaving als stem van Megatron. Bay heeft gezegd dat deze nieuwe Transformers-film er eentje is waarmee hij fans terug wil winnen. De casting van Welker als Galvatron lijkt een stap.

Transformers: Age of Extinction draait vanaf 10 juli in de Nederlandse bioscopen. Donderdag verschijnt een nieuwe trailer. Vandaag werden wel al nieuwe beelden naar buiten gebracht. Deze vind je hier onder. Klik op een afbeelding om deze te vergroten.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>