Scooby Doo komt naar Legoland

By  |  0 Comments

Na onder meer Star Wars, The Simpsons en Ghostbusters, wordt nu ook de wereld van Scooby Doo in Legosteentjes tot leven gebracht. De eerste set bevat Scooby zelf, een zombie, Shaggy, Freddie en als blikvanger het iconische busje.

De LEGO Group heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Warner Bros. Consumer Products, de eigenaar van het ‘merk’ Scooby Doo. In totaal gan a er vijf sets met te bouwen items uit de serie komen. Elk met losse figuurtjes, zodat je de hele ‘Scooby Gang’ bijeen kan verzamelen. De eerste set, zoals hier onder afgebeeld, moet in augustus in de speelgoedwinkels te vinden zijn.

Los van de bouwdozen met blokjes en figuurtjes, zullen er ook cartoons rondom de Lego-karakters worden gemaakt door Warner Bros. Animation. Deze zijn vergelijkbaar met de Lego Star Wars-animaties. Wanneer de eerste uit gaat komen, is nog niet bekend. Warner stelt wel dat men hier een langetermijnplanning voor meerdere jaren bij in gedachten heeft.

scooby-doo-lego

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>