Sherlock krijgt actiefiguur

By  |  0 Comments

Dat ze er nog niet eerder waren, mag een wonder heten. Underground Toys heeft nu de licentie bemachtigd om Sherlock actiefiguren te maken. De eerste verschijnt in december en dat is uiteraard de meesterdetective zelf.

Underground Toys staat bekend om enerzijds hun pluchen figuren (Star Wars, Ghostbusters) en anderzijds de Dr. Who-speelgoedlijn die ze in de markt hebben gezet. Sherlock gaat qua schaalgrootte mee in laatstgenoemde serie. Dat betekent dat de figuren met een 5″ grootte net iets onder het formaat van bijvoorbeeld Marvel Legends figuren komen te zitten.

Opvallend genoeg komt het eerste figuur, onderstaande Sherlock, in december uit. Opvallend omdat de makers van de tv-serie namelijk bezig zijn met een losstaande kerstaflevering die zich niet in het ‘nu’, maar in de Victoriaanse tijd afspeelt. De release toont dus een andere Sherlock dan gelijktijdig op televisie te zien is. Neemt niet weg dat veel liefhebbers van Benedict Cumberbatch als Sherlock erg in hun nopjes zullen zijn met de release, het heeft lang genoeg geduurd eer er figuren op deze schaal uitkwamen.

Sherlock wordt voorzien van een viool, mobiele telefoon en doodshoofd en is verpakt in een doos die de voordeur van zijn huis in Baker Street voorstelt. Er is nog geen prijs bekend, maar als Sherlock het voorbeeld van de Dr. Who-figuren volgt zal hij als je een beetje goed zoekt rond de 30 euro te vinden moeten zijn.

11816295_947959031913528_2884870476133372652_o

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>