The Simpsons met orkest naar Hollywood Bowl

By  |  0 Comments

De cast van de tekenfilmserie The Simpsons is in september drie avonden in de Hollywood Bowl te zien met een orkest en diverse gastoptredens.

Onder de naam The Simpsons Take The Hollywood Bowl presenteert stemacteur Hank Azaria op 12, 13 en 14 september een avond vol Simpsons-nostalgie. Talkshowhost Conan O’Brien, tevens voormalig schrijver aan de serie, verzorgt een van de optredens, meldt Buzzfeed. Hij zingt The Monorail Song uit een aflevering uit 1993.

Andere gasten zijn Nancy Cartwright (stemactrice voor Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Jon Lovitz, Beverly D’Angelo en “Weird Al” Yankovic. Bedenker Matt Groening maakt eveneens acte de présence met anekdotes over het maken van de serie. Er worden tevens nooit uitgezonden scènes vertoond.

In de komende weken worden meer gasten bekendgemaakt. Het lijkt waarschijnlijk dat Frasier-ster Kelsey Grammer zijn opwachting maakt. Hij geeft de sinistere Sideshow Bob zijn kenmerkende onderkoelde stem. Frasier-collega’s David Hyde Pierce en John Mahoney speelden respectievelijk de broer en vader van Sideshow Bob.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>