Star Wars sluit aan bij Disney Infinity 3.0

By  |  0 Comments

Disney Interactive heeft aangekondigd dat het Star Wars-universum aansluit bij de karakters van Disney, Pixar en Marvel in de geheel nieuwe videogame Disney Infinity 3.0. Dit wordt de derde editie van de videogame, die sinds de lancering in 2013 een wereldwijde hit is.

De geheel nieuwe editie van Disney Infinity bestaat uit vijf nieuwe play sets, nieuwe toy box games en – naast de nieuwe Star Wars-karakters die voor het eerst hun opwachting maken – een breed scala aan personages uit populaire films uit de steeds breder wordende Disney-stal, waarin ook de Pixar en Marvel-karakters tegenwoordig rondlopen. Nieuw aan deze derde Disney Infinity-variant:

· Drie Star Wars playsets; De eerste set speelt af in de tijdlijn van de prequels (Episode I-III). De tweede set speelt af tijdens de originele trilogie (Episode IV-VI). De derde beschikbare set komt pas in de winter beschikbaar en is gebaseerd op de nieuwste Star Wars-film: The Force Awakens.

· Additionele playsets bieden een onderscheidend spelelement en bijzondere omgeving die gebaseerd is op de nieuwste Pixar-film Inside Out (in de Nederlandse bioscopen uit als Binnenstebuiten). Daarnaast is een nieuwe Marvel playset beschikbaar met in de hoofdrol Hulkbuster Iron Man, Ultron en andere Marvel–helden.

· Een volledig vernieuwt en verbeterde Tox Box modus met twee nieuwe multiplayer Toy Box Expansion Games, Toy Box Speedway en Toy Box Takeover.

· Meer figurines en favoriete personages uit de verschillende films van The Walt Disney Company, zoals onder andere Mickey en Minnie, Sam Flynn en Quorra van Tron: Legacy, Mulan en Olaf uit Frozen.

PS_Announce_Ss_MaulObi

“Disney Infinity is de enige videogame waar Disney-fans kunnen spelen met personages uit al hun favoriete films van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars die samenkomen in één wereld”, aldus James Pitaro van Disney Interactive in het persbericht over de lancering. “We hebben heel nauw samengewerkt met Lucasfilm om een authentieke Star Wars game-ervaring te creëren, waarbij de meest iconische verhaallijnen en personages uit het verleden, heden en toekomst samenkomen.” in de games waarin de prequels centraal staan, komen onder meer karakters als Ahsoka Tano, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda en Darth Maul terug. In de originele trilogie-segmenten Luke Skywalker, Princess Leia Organa, Han Solo, Chewbacca en Darth Vader. Naar verluidt kunnen alle karakters (prequels en originele films) ook door elkaar heen lopen, net als de andere karakters die in de Disney Infinity-wereld rondrennen.

PS_Announce_Ss_LukeLeia

Disney Infinity 3.0 is vanaf de herfst van 2015 beschikbaar in verschillende winkels in Nederland. Het Disney Infinity 3.0 Starter Pack bevat de Disney Infinity 3.0 Base en videogame software, de Star Wars: Twilight of the Republic Play Set, de figurines Ahsoka Tano en Anakin Skywalker, en een online code waarmee content verkregen kan worden voor PC en mobiele devices. Heb je al geïnvesteerd in een oude versie van Disney Infinity? Alle figurines en power discs van Disney Infinity 1.0 en 2.0 zijn compitable met Disney Infinity 3.0.

INF3_SW_StarterPack_EMEA_Exploded

Reacties

Reacties