Stephen Amells Casey Jones is werkslaaf

By  |  0 Comments

Acteur Stephen Amell heeft deze week wat informatie los gelaten over de tweede Teenage Mutant Ninja Turtles-film, waarin hij de rol van casey Jones speelt. Hij stelt dat het een nieuwe versie van het bekende karakter wordt.

Arrow-acteur Stephen Amell, die deze week nog in vol nieuw kostuum opdook op Comic-Con, speelt in de tweede Teenage Mutant Ninja Turtles-film de rol van de gemaskerde misdaadbestrijder Casey Jones. Hij heeft tegenover IGN de oorsprong van het karakter laten doorschemeren. “Dit is niet de Casey Jones waar zo veel stripliefhebbers van houden. Hij is een gewone vent, met een gewone baan, hij woont in New York en houdt van ijshockey”, aldus de acteur.

Fanfavorieten
“Als de zaken niet helemaal lopen zoals gepland en hij als braaf burgermannetje niet serieus wordt genomen, besluit hij dat het tijd is om het heft in eigen hand te nemen.” Dat doet Jones door met ene hockeymasker op en gewapend met allerhande sportartikelen de straat op te gaan. Dat is het moment dat de misdaadbestrijder in contact komt met de vier ninjaschildpadden die de hoofdrol spelen in de film. Casey Jones is niet de enige fanfavoriet die wordt geïntroduceerd. Eerder al werd bekend dat ook Bebop en Rocksteady hun opwachting maken.

Ver weg
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half Shell moet op 18 augustus 2016 in de Nederlandse bioscopen gaan verschijnen. Een trailer is dus nog ver weg. Al is er wel reeds een Suicide Squad-trailer en die gaat ruwweg op hetzelfde moment draaien. Dave Green regisseert en uit de eerste film keren naast Turtles Leonardo (Johnny Knoxville), Raphael (Alan Ritchson), Michelangelo (Noel Fisher) en Donatello (Jeremy Howard) en hun meester Splinter (Tony Shalhoub) ook Eric Sacks (William Fitchner), April O’Neil (Megan Fox) en Vernon Fenwick (Will Arnett) terug.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>