The Thing mist zijn eerhm… Ding

By  |  0 Comments

Filmblad Empire heeft de eerste ‘full body’ foto van Ben Grimm, alias The Thing, uit de nieuwe Fantastic Four-film gepubliceerd. De bonkige superheld draagt in de film geen broek, zo blijkt.

Dat is een behoorlijk verschil met de strips rondom het fantastische viertal, waarin The Thing altijd een felblauw spandex broekje heeft aangehad. Sowieso is de kleur er aardig uitgehaald, want ook zijn collega’s zijn niet meer in een knalblauwe outfit (toch wel hét visuele kenmerk van het team sinds 1961) gehuld. Wat vooral opvalt, is dat de door Jamie Bell gespeelde Ben Grimm tijdens zijn transformatie zijn eerhm… Mannelijkheid is kwijtgeraakt.
image

Onderwijl is er ook een nieuwe trailer naar buiten gebracht, die net als de nieuwe foto de meer donkere route laat zien die de filmmakers hebben gekozen.

Het superheldenteam bestaat naast Ben Grimm/The Thing uit Sue Storm/The Invisible Woman (Kate Mara), Reed Richards/Mr. Fantastic (Miles Teller) en Johnny Storm/The Human Torch (Michael B. Jordan). Fantastic Four is vanaf 6 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>