Tien meesterlijke minuten Muppets tv-preview

By  |  0 Comments

De Amerikaanse tv-zender ABC gaat in het najaar een nieuwe tv-serie over The Muppets op de buis brengen. Niet meer als de grote variété show waarmee Kermit en de zijnen populair werden , maar als een real life soap die wordt gelardeerd met interviews. Vandaag is een voorproefje online gezet.

Daaruit blijkt dat The Muppets nooit zullen veranderen. Fozzie blijft de pijnlijk onleuke stand-up comedy-beer, band The Electric Mayhem blijft een warrig groepje nozems, Gonzo blijft het buitenbeentje, Dr. Bunsen Honeydew houdt nog steeds experimenten op zijn arme assistent Beaker en Kermit de Kikker probeert het geheel in het gareel te houden, terwijl Miss Piggy de grote diva uithangt.

Ondanks de herkenbaarheid, voelt het geheel toch fris. Dit is een versie van The Muppets die we nooit eerder zagen en die duidelijk meer mikt op een volwassen doelgroep dan de twee recente films die uitkwamen. Het is niet bekend of de reeks later dit jaar ook iN Nederland vertoond gaat worden. Hier de eerste tien minuten:

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>