Trailer Gotham laat een rauwe stad zien

By  |  0 Comments

De tv-serie Gotham heeft een eerste volledige trailer gekregen. De twee minuten geven een goed beeld van de beoogde toon van de serie. Die is allesbehalve lichtvoetig.

De eerste beelden van de reeks laten niet alleen een jonge James Gordon (Ben McKenzie) zien, maar ook de jonge(re) versies van Bruce Wayne (David Mazouz), Catwoman (Camren Bicondova), Poison Ivy (Clare Foley), Pinguin (Robin Taylor) en Riddler (Cory Michael Smith). Zender Fox heeft na het zien van de pilot dertien afleveringen besteld van deze serie, die als prequel dient voor het Batman-verhaal en een periode belicht die voorheen nooit is verteld.

Andere rollen in de serie zijn er voor Erin Richards (als Barbara Kean, James Gordons verloofde), Jada Pinkett Smith (gangsterbaas Fish Mooney), Sean Pertwee (Alfred Pennyworth) en Donal Logue (Harvey Bullock).

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>