Kloeke verzamelboxen op komst

By  |  1 Comment

Met de feestdagen op komst, komen ook de mooie boxen weer in de schappen. Sony Pictures Home Entertainment trapt de najaarscollectie af met een vijftal fraaie verzamelboxen die, onder de vlag Ultimate Hero Pack, elk met een beeldje worden verpakt.

De eerste in de reeks is Men In Black. Alledrie de tot nu toe verschenen films op Blu-ray, inclusief een beeldje van de als mopshond verklede alien Frank. Het hondje zit overigens niet in de derde film omdat het stunthondje dat de rol speelde tussen de laatste films is overleden en men geen vervangende hond wilde gebruiken.
BLU-RAY ELITE WRAP

Ook in de reeks de twee meest recente films rond Spider-Man, met Andrew Garfield als de webslingeraar. Bij The Amazing Spider-Man 1 en 2 is een beeldje gevoegd van The Lizard, de gemuteerde superschurk uit de eerste film.
BLU-RAY ELITE WRAP

Voordat Garfield de rol van Spider-Man kreeg, was Tobey Maguire drie films lang Spider-Man. De drie door Sam Raimi geregisseerde films gaan in deze box vergezeld van een beeldje van ieders favoriete Spider-Man-slechterik Venom.
BLU-RAY ELITE WRAP

De Underworld-films fucussen zich in deze collectie op de drie films met Kate Beckinsale als vampier Selene in haar strijd tegen de weerwolven en Lycans, met daarbij de prequel die tussen de tweede en derde film met Beckinsale werd uitgebracht. Film vijf (zonder Beckinsale) verschijnt volgend jaar. Deze set is voorzien van een Lycan.
BLU-RAY ELITE WRAP

Tot slot is er het dit jaar jubilerende Ghostbusters (30 jaar oud) plus het tweede deel. Deze Blu-ray-set is voorzien van het allereerste en meest bekende spook dat de New Yorkse spokenjagers vingen; veelvraat Slimer. Zaterdag recenseren we de Blu-ray van de eerste Ghostbusters in de wekelijkse retro-review.
GB

Wat deze sets moeten gaan kosten is nog niet bekend, maar ze zullen ongetwijfeld op menig geeks verlanglijstje komen te staan.

Reacties

Reacties

1 Comment

  1. Pingback: Retro-review: Ghostbusters (1984) - Supergeeks .nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>