Vijfde Transformers-film gepland voor 2017

By  |  0 Comments

De vierde speelfilm uit de Transformers-reeks van Michael Bay moet nog in de bioscopen verschijnen, maar rechtenhouder Hasbro en Paramount Pictures zouden nu al plannen hebben voor het vijfde deel.

Uitgelekt promotiemateriaal toont aan dat Hasbro en Paramount de vijfde Transformers-film in 2017 willen uitbrengen. De rolprent staat gepland voor het tweede kwartaal van dat kalenderjaar.

Het wordt de opvolger van Transformers: Age Of Extinction, die in juni in première gaat. Website Transformers World toont alvast diverse ontwerpen van nieuwe karakters (waaronder Silver Knight Optimus Prime), speelgoed, verpakkingen en logo’s.

Verwacht wordt dat Transformers: Age Of Extinction een van de grootste films van het jaar wordt en de opbrengsten van de voorganger ruimschoots overtreft. Transformers: Dark Of The Moon bracht 1 miljard dollar op in 2007.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>