Vlammende trailer tv-show Constantine

By  |  0 Comments

De trailer van de op de Hellblazer-comics gebaseerde tv-show laat zien dat het bronmateriaal in ere wordt gehouden. John Constantine is blond en Brits. En hij aanschouwt nog steeds de hel op aarde.

De film Constantine met Keanu Reeves uit 2006 was lang zo gek niet. Echter, de filmmakers hadden van de geliefde comic-antiheld een donkerharige Amerikaan gemaakt, waar hij in de Vertigo-strips het tegenovergestelde was. Recent is het karakter opgegaan in de New 52 ‘relaunch’ van het DC universum, waarmee de Hellblazer naam ook werd gestopt en de strips ook als Constantine werden gelanceerd.

NBC Universal heeft een complete reeks besteld, met Matt Ryan in de titelrol. In de deze week gelanceerde trailer zien we hoe gied hij op het comickarakter lijkt. Daarnaast zien we Lucy Griffiths als Liv, Charles Halford als Chas Chandler en Harold Perrineau als de engel Manny. De serie ziet er op het eerste oog prima uit en zal dit najaar op vrijdagavonden bij NBC te zien zijn. Hier onder de eerste beelden:

Meer info over de reeks: http://www.nbc.com/constantine

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>