Wat wil jij zien als zwanenzang van Wolverine?

By  |  0 Comments

Vandaag postte Hugh Jackman op Twitter een foto om aan te geven dat hij nog één keer ieders favoriete X-Men-karakter zal spelen en hij vraagt fans wat ze graag willen zien.

Hij heeft al vaker gezegd dat het einde in zicht was, maar nu is het dan echt zo ver. Hugh Jackman gooit de handdoek in de ring en stopt als Wolverine. Hij wordt er ook wel wat oud voor, er vanuitgaande dat het karakter veel langzamer veroudert dan normale mensen. Maar goed, met de leeftijd groeit hij ook echt steeds verder het karakter in. Ook al vielen de solo-films rondom Wolverine wat tegen. Jackman wil het nog eenmaal goed doen dus en postte vandaag deze foto:
wonverine

Jackman speelde Wolverine driemaal in de eerste drie X-Men films (waarvan er twee volgende week op tv zijn overigens), tweemaal in een solo-film, maakte een cameo als het karakter in X-Men: First Class en speelde Wolverine als spil in X-Man: Days Of Future Past. Er gaan geruchten dat hij ook opduikt in X-Men: Apocalypse volgend jaar, dan zou de laatste Wolverine-film de negende keer zijn dat hij in de huid van het karakter kruipt.

Opvallend genoeg zit hij als acteur toch niet verkleefd aan de rol, zoals veel van zijn collega’s dat wel zitten. Hij kan nog gewoon in andere films opduiken zonder dat men meteen aan Wolverine moet denken.

Op Twitter heeft hij bij bovenstaande foto de verzoekhoek open gegooid. “My last time putting on the claws. What do you want to see happen? 50 words or less. I’ll read as many as I can.” zo geeft hij aan. Doe er je voordeel mee! Wij zouden ‘m graag Old Man Logan zien spelen. Wat jullie?

*UPDATE*
De fans doen duidelijk hun best. Jackman is erg blij met de vele tips:

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>