WIN: Blu-ray van westerncomedy Seth MacFarlane (Family Guy)

By  |  0 Comments

Omdat Sinterklaas in het land is, mogen we een schoencadeautje weggeven in de vorm van een blu-ray van A Million Ways To Die In The West van Seth MacFarlane.

De westerncomedy van de bedenker van series als Family Guy en American Dad en de regisseur van de speelfilm Ted is inmiddels op dvd en blu-ray verkrijgbaar. Om kans te maken op een exemplaar van de blu-ray van A Million Ways To Die In The West, moet je simpelweg dit bericht delen op Facebook of Twitter.

Het verhaal van A Million Ways To Die In The West speelt zich af in Arizona in het jaar 1882. Schapenboer Albert Stark (MacFarlane) wordt gedumpt door zijn vriendin Louise (Amanda Seyfried) omdat hij niet deel durft te nemen aan een schietduel. Uit pure woede daagt hij haar nieuwe vriend (Neil Patrick Harris) voor een duel uit.

Stark raakt vervolgens bevriend met Anna Barnes-Leatherwood (Charlize Theron), die de weinig ambitieuze herder in een week tijd het omgaan met revolvers onder de knie brengt (of dat althans probeert). In de tussentijd worden ze verliefd, maar zij blijkt getrouwd te zijn met de notoire bandiet Clinch Leatherwood (Liam Neeson).

De winactie duurt tot en met donderdag 27 november. We trekken dan één winnaar uit alle retweets en gedeelde berichten, die we via de socialmedia bekendmaken.

Reacties

Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>