Who ya gonna call?

By  |  1 Comment

Om de 30ste verjaardag van Ghostbusters (7 juni aanstaande) te vieren, had fan Brent Waller het idee opgevat om de iconische Ecto-1 auto tot een Lego-set te bouwen. Lego zag er na een actieve fanlobby ook wel brood in en zodoende rolt de auto deze week gewoon de speelgoedwinkels in. Het is een hebberigmakend setje.

Hier de officiële foto’s van de Ghostbusters-set, die $49 kost. Of deze ook in Nederland verkrijgbaar komt is (nog) niet bekend.
lego-ghostbusters-1
lego-ghostbusters-2

Hier de foto’s van het fanbouwsel waarop de officiële set gebaseerd is. Lego heeft vrij weinig veranderd:
GBfan01
GBfan02
GBfan03
GBfan04

Onderwijl wordt er nog steeds hard gewerkt aan een derde Ghostbusters. Dat Harold Ramis (Dr. Egon Spengler in de films) inmiddels is overleden en Bill Murray (Dr. Peter Venkman) toch écht geen zin heeft, lijkt de makers niets te deren. Ruben Fleischer (Zombieland) is een favoriet voor de regie.

Niet in het minst omdat Zombieland bij dezelfde studio (Sony/Columbia) vandaan komt als waar Ghostbusters III moet gaan uitkomen, maar wellicht ook omdat Fleischer in die film al dusdanig komisch met Bill Murray (en diens imago) heeft gespeeld dat de acteur wellicht alsnog overstag gaat. Originele regisseur Ivan Reitman is van het project gestapt na Ramis’ overlijden, maar is nog wel betrokken. Hij meldde enige tijd terug dat het script, geschreven door Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky met hulp van Ramis, Reitman en Dan Akroyd (Dr. Raymond Stantz), zo goed als af is.

Reacties

Reacties

1 Comment

  1. Pingback: Lol met Lego Ghostbusters - Supergeeks .nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>